Bokning & Priser

Samtliga turnéföreställningar:

5000 kr (inkl. moms) + 30kr/milen reseersättning utanför Stockholmsomårdet

Bokning sker via mail eller telefon:
070-686 76 23
info@kafeklaver.se


BOCKARNA BRUSE

Ålder: 3 - 8 år

Den minsta bocken Bruse vill bryta det gamla mönstret genom att gå över bron till det efterlängtade gröna gräset på andra sidan ån. Kommer bockarna att lyckas ta sig över eller kommer trollet att äta upp dem? Se den spännande kampen mellan bockarna och trollet. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.


MULLVADEN MAX

Ålder: 2 - 8 år

Någon har råkat göra det på Mullvaden Max huvud. Så oförskämt, vem i helafriden har gjort det på mitt huvud? Mullvaden Max ger sig ut för att leta efter den skyldige. Han möter en mängd djur och tillslut hittar han den som har gjort det. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.


DE TRE SMÅ GRISARNA 3-8 år

Ålder: 2 - 8 år

De tre små grisarna beger sig ut i den stora vida världen för att bygga sig varsitt hus. Där ute finns den stora stygga vargen som vill äta upp dem. Kommer de tre små grisarna att klara sig undan den stora stygga vargen, eller kan syskonen skydda varandra? En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.


TANT KLAVÉRS BADÄVENTYR

Ålder: 2 - 8 år

Tant Klavér ska gå och bada. Hon funderar vad hon ska ta med sig, tillsammans med barnen i publiken kommer hon fram till vad hon ska ta med sig. På vägen ner till badet måste hon övervinna några hinder. En tokrolig föreställning om att saker inte alltid blir som man tänkt sig. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.


PRINSESSAN PÅ ÄRTEN

Ålder: 3 - 8 år

Prinsen letar land och rike runt efter en prinsessa att gifta sig med. Han möte Tant Klavér men de blir inte kära i varandra och förresten vill Tant Klavér inte bli prinsessa för hon vill kunna göra vad hon vill. Kommer prinsen att hitta sin efterlängtade prinsessa? En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.


DEN FULA ANKUNGEN

Ålder: 2 - 8 år

Den fula ankungen letar förtvivlat efter vem han är och var han kommer ifrån. Han möter många ankor och hönor en del är elaka andra lite snällare och till slut möter han sig själv. När man vet vem man är och var man kommer ifrån, då blir man vacker oavsett hur man ser ut. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.


SNÖVIT OCH DE SJU DVÄRGARNA

Ålder: 3 - 8 år

Den elaka styvmodern vill döda snövit, för hon vill vara vackrast i landet. Jägaren som styvmodern har beordrat att döda snövit, låter henne löpa och hon hamnar hos de snälla dvärgarna som hjälper henne. styvmodern lyckas ändå nästan att döda snövit, men prinsen räddar henne i sista ögonblicket. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.


TANT KLAVÉRS JULSPEL

Ålder: 3 - 8 år

Tant Klavér önskar att julen ska försvinna, för hon längtar alltid hem när julen börjar närma sig. Hennes önskan går i uppfyllelse - julen försvinner. Hjälp vad har gjort, det var inte meningen att julen skulle försvinna. Tant Klavér ger sig nu ut för att hitta julen igen. Julen måste ju firas eller hur? Ska hon lyckas rädda julen! En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.


RÖDLUVAN OCH VARGEN

Ålder: 3 - 8 år

Vargen lurar både rödluvan och hennes mormor. Jägaren lyckas rädda dem ur vargensmage. Frågan om man ska följa med någon som vill bjuda en på godis eller visa en kattunge runt hörnet, tas upp i historien. Se den gamla sagan i en ny tappning. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.


MORS LILLA OLLE

Ålder: 2 - 8 år

Historien bygger på sången, men vad hände före och efter att mor skrämde undan Olles nya vän. Vilka vänner är lämpliga och vilka är olämpliga? Det är viktigt att kunna säga nej, hur säger man nej på ett bra sätt? Det är viktigt för barn att kunna säga nej. Detta tas upp på ett roligt och lekfullt sätt. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.


GULDLOCK OCH DE TRE BJÖRNARNA

Ålder: 2 - 8 år

De tre björnarna tar en vårpromenad medan gröten kallnar. Under tiden kommer den bortskämda Guldlock som egentligen ska gå till affären och handla åt sin mor, inrusande i deras hus. Hon undersöker och förstör hemma hos dem, äter upp deras gröt och somnar i minsta björnens säng med skorna på. Får man verkligen göra så? Om man inte kan ge kan man heller inget få. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.


TANT KLAVÉRS MAGISKA DRYCK

Ålder: 3 - 8 år

Tant Klavérs hund Cello har blivit en flaska. Hon går till sin vän DR Fnix för att få hjälp. Medan hon väntar på honom i hans laboratorium, händer det märkliga saker. Tant Klavér gör en skönhetsdrink på beställning, men det blir tvärtom, nej konstaterar hon Skönhetsdrinkar är livsfarliga, man ska inte dricka det, utan vara nöjd med hur man ser ut. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.


DEN ENSAMMA VILDA MUSEN

Ålder: 2 - 8 år

Den ensamma vilda musen Vilda har ingen vän för alla tycker att hon är för vild. En dag går musen Vilda ut i skogen för att hitta en vän, hon möter olika djur som vill äta upp henne. Vilda överlistar dem genom att berätta att hon ska träffa den farliga draken Daga , alla djuren tror på musen Vilda. -Vad lättlurade de är. Efter ett tag händer något oväntat, hon träffar den farliga draken Daga som inte heller har en vän, för alla är rädda för henne. Vilda musen tror inte sina ögon en riktig drake! Draken vill också äta upp musen men hon överlistar även draken och till slut blir de bästa vänner. En bästa vän är det finaste man kan få, visst är det väl så!. En rolig interaktiv föreställning med sång och musik.