Aktuellt

Aktuellt


19/5 kl: 15-17 Omkring tiggarna från Luossa. Ledstjärnor i bortom kikaren. Föreställning om Dan andersson. av och med Åke andersson och Per Georg Sörås Biljettpris: 150 kr

Tant Klavér spelar De tre små grisarna i logen. Lörd-sönd från 29/6-11/8 kl:15:00

Midsommarafton dans runt stången kl:14:00
Hjärtligt välkomna!!

Om Teater Tant Klavér

Tant Klavérs speciella nisch är dialogen mellan scen och salong, en form hon har arbetat med sedan 1985. Tant Klavér är mån om att ge barnen utrymme under föreställningen att kommentera handlingen, berätta egna erfarenheter, tankar och få barnen att växa och känna sig sedda. Många vuxna har lika roligt då barnens kommentarer och inlägg är underbara att få ta del av. Historierna har även ett vuxenperspektiv.

Efter att ha spelat i Stockholm i 19 år kommer nu Tant Klavér att flytta hela sin teater hem till gården och öppna sitt sommarkafé och sommarteater hemma på Ekbacka gård utanför Mariefred, där föreställningarna kommer att spelas i logen från 1600-talet. Kafét kommer att servera hembakade kakor, lättare hemlagad mat och djuren går och betar i hagen med utsikt över mälaren och Gripsholmsslott!! Ett utflyktsmål för hela familjen ca 50 min från Stockholm. Öppettider kommer att vara från maj-sept. Resten av året kommer Tant Klavér att turnéra runt med sina föreställningar.